Het vaklab voor de professional

Alle aandacht voor uw beelden

Alle aandacht voor uw beelden

Als exposerende en kunst verkopende fotograaf, die  stelt u de hoogste eisen aan uw werk. U verwacht van uw vaklab dat zij alles in het werk stellen om het maximale resultaat uit uw reeks van beelden te halen. Bij Het Beeldgebouw bent u dan aan het juiste adres. Bij ons gaan geavanceerde techniek en vakmanschap hand in hand. Er is ons alles aan gelegen om ervoor te zorgen dat u en de kopers van uw werk meer dan tevreden zijn. 

Professionele fine-art prints / giclées

Wij zijn gespecialiseerd in grootformaat afdrukken en maken zeer hoogwaardige inkjet fine-art prints op verschillende materialen. 

Inlijsten en veredelen

Uw kunstwerken kunnen wij op verschillende manieren afwerken: inlijsten met of zonder passe-partouts, baklijsten, veredeling met plexiglas (plexificeren) of opplakken op verschillende materialen. Ook leveren wij diverse ophangsystemen. 

Onze unieke HBG-garantie

Met de HBG-garantie bent u verzekerd van een kleurechte afdruk, conform de specificaties van de leveranciers van media en inkten. Daarvoor werken wij samen met onder andere Canon en Hahnemühle

Direct printen op plaat

U kunt ook bij ons terecht voor direct printen op plaatmateriaal. Ideaal voor bijvoorbeeld wandvullende afdrukken, beurzen en evenementen. Deze afdrukken kunnen wij ook (computergestuurd) in elke denkbare vorm snijden. 

Wij ontzorgen u

Het Beeldgebouw ontzorgt u. Wij kunnen uw beelden desgewenst (beveiligd) opslaan, zodat een berichtje aan ons genoeg is om ervoor te zorgen dat de kunstwerken binnen no-time aan de andere kant van de wereld afgeleverd worden. Daar waar u exposeert of daar waar uw koper het werk wil ontvangen. Wij staan garant voor de kwaliteit en de correcte en tijdige levering. Daarop kunt u vertrouwen. 

 

 

Dit product in de praktijk
FotoFestival Naarden
FotoFestival Naarden
In de picture als hoofdsponsor Lees meer...