Humberto Tan

Humberto Tan: Morgen gaat het beter

Humberto Tan: Morgen gaat het beter

Bij Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht is tot en met 17 maart 2024 de tentoonstelling ‘Morgen gaat het beter’ van Humberto Tan te zien. De expositie toont een serie zwart-wit portretten van 100-jarigen en foto’s van hun interieur en hun handen. De foto’s gaan vergezeld van interviews met de geportreteerden.

‘Morgen gaat het beter’ bestaat uit een indrukwekkende verzameling foto’s en interviews. Vaak indringend, ontroerend, vrolijk en verdrietig tegelijk. Humberto Tan heeft al jaren een fascinatie voor voor ouderen en bewondert hun optimisme om vooruit te blijven kijken en geluk te vinden in kleine momenten met familie en vrienden.

Humberto Tan (Paramaribo, 1965) is televisie- en radiopresentator, sportjournalist, schrijver en fotograaf. Hij voltooide een studie Rechten in Amsterdam. In 2016 was Tan winnaar van de eerste editie van het TV-programma 'Het Perfecte Plaatje' met publicatie van zijn foto’s in magazine National Geographic. Als ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis en het Wereld Natuur Fonds maakte hij fotoreportages in Bangladesh, Rwanda en Brazilië. Museum de Fundatie in Zwolle presenteerde in 2017-2018 de expositie 'Poor but Proud'.

Het Beeldgebouw maakte de afdrukken voor de tentoonstelling. Lees hier hoe wij ook u kunnen helpen bij het inrichten van uw tentoonstelling.

Meer informatie vindt u op de website van Fotomuseum aan het Vrijthof.

Umberto Tan

 ©Humberto Tan

 

Umberto Tan

©Humberto Tan