De Hollandridderkerk Groep

Maak kennis met de verschillende onderdelen van de Hollandridderkerk Groep

Maak kennis met de verschillende onderdelen van de Hollandridderkerk Groep

Het Beeldgebouw is onderdeel van de Hollandridderkerk Groep. Een groep bedrijven onder één dak die er altijd alles aan doet om uw verwachtingen meer dan waar te maken. Het totaalaanbod van de Hollandridderkerk Groep is uniek in de wereld. Hieronder maakt u kennis met de verschillende onderdelen.

Hollandridderkerk
Ons productiebedrijf Hollandridderkerk is al 60 jaar toonaangevend in de (repro)grafische branche. We leveren (zo nodig) 24 uur per dag met circa 50 medewerkers op 4500m2 gespecialiseerde 'on demand' dienstverlening aan diverse branches.

JEU Interior Prints
Onder de merknaam JEU Interior Prints bieden wij printproducten voor bedrijfsinterieurs. Van concepting en design tot en met de montage op locatie. De producten van JEU dragen bij aan gemotiveerde medewerkers in een fijne werkomgeving. 
>>Lees meer over JEU Interior Prints

HM2 (HM kwadraat)
Voor warehouses bieden wij een uitgebreide range maatwerk producten op het gebied van warehouse signing. Van locatielabels (magnetisch en zelfklevend) en stellingkopborden tot bewegwijzering en producten ten behoeve van lean werken. Ook hier kunnen wij zorgen voor snelle en professionele montage in het magazijn. 
>>Lees meer over HM2

Het Beeldgebouw
Klanten van Het Beeldgebouw zijn voornamelijk topfotografen, kunstenaars, galerieën en bedrijven die werken met hoogwaardige grootformaat beeldproducten. Aan deze doelgroep levert Het Beeldgebouw onder andere professionele fine-art prints (giclees), direct print-op-plaat producten en Lambda fotoafdrukken (C-prints). De productie vindt plaats bij Hollandridderkerk, waar ook de showroom zich bevindt.
>> Lees meer over Het Beeldgebouw

SecuredDocuments

SecuredDocuments is, als dochter van Hollandridderkerk en daarmee als onderdeel van de Hollandridderkerk groep, een verkoopmaatschappij die als innovatieve dienstverlener wordt ingezet bij de productie van beveiligd waardedrukwerk, bij de verwerking van vertrouwelijke informatie, bij bewustwordingsprogramma’s omtrent informatiebeveiliging en bij consultancytrajecten omtrent imagomanagement.
>>Lees meer over SecuredDocuments