Het beste voor elk interieur

Een unieke uitstraling met topkwaliteit

Een unieke uitstraling met topkwaliteit

Bij Het Beeldgebouw maken wij op professionele wijze producten waarmee wij uw interieur verfraaien. Daarbij denkt u bijvoorbeeld aan bedrukte wandpanelen die in hoge mate bijdragen aan de sfeer in uw ruimte. Foto's van onderwerpen die passen bij uw werkzaamheden, beelden die uw imago versterken, elementen uit uw huisstijl: het is allemaal mogelijk. Van de ruimte boven een aanrecht tot meterslange (en -hoge) wanden, u maakt er gegarandeerd indruk mee. 

Bedrukte wandpanelen

Samen met u kiezen wij voor het meest geschikte plaatmateriaal. Dit materiaal wordt rechtstreeks door ons bedrukt, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Uitsparingen voor stopcontacten e.d. worden computergestuurd uitgesneden. Desgewenst zorgen wij voor de montage. zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. 

Kunst aan de wand

Hangt u liever losse kunstwerken op? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Stap eens af van het geijkte canvas en kies bijvoorbeeld voor een hoge resolutie fotoprint met passe-partout in een fraaie lijst. Of laat uw afdruk op Dibond veredelen met plexiglas voor een bijzonder luxe uitstraling. 

Fotografie en verlichting komen samen

Ook bieden wij u bedrukte LED-panelen voor systeemplafonds. Een geweldige mogelijkheid om een ontspannende ervaring van daglicht te creëren. 

Neem contact met ons op

Aan de hand van uw wensen en de toepassing bespreken we graag met u wat voor u de beste keuze is. Voor meer informatie en prijzen nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.